Van Oosterwijck dranken

Uw dranken staan hier centraal

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Van Oosterwyck Dranken: uw partner voor gezellige feesten

Bedrijf, horecazaak, school of rusthuis? U vindt een uitgebreid en uitgelezen drankassortiment bij Van Oosterwyck Dranken – tegen een méér dan correcte prijs. Ons team staat voor u klaar om u de lekkerste kwaliteit te serveren.

Ook particulieren zijn meer dan welkom in onze zaak – zelfs op zaterdag. Op zondag en maandag zijn we gesloten: dan genieten we zelf van een fris pintje.

Groot drankenassortiment
Wilt u uw gasten eens iets bijzonders schenken? Of serveert u liever uw vertrouwde merk? Wat u ook zoekt, u vindt het bij Van Oosterwyck Dranken in Keerbergen: frisdranken in alle smaken en kleuren, wijnen uit topkelders, en bieren van de lekkerste gisting.

Correcte prijs
Onze druppel doet uw emmer niet overlopen. U bestelt uw frisdrank, wijnen en bieren altijd tegen de meest correcte prijs.

Waar is dat feestje?
Personeelsevenement? Verjaardagfeest? Wijkviering? Met onze tap- en koelinstallatie tapt u pintjes als een professional.
Vraag naar onze huurvoorwaarden.

Pardon, service!
Dringende bestelling? Extra levering? Speciaal verzoek? Geef ons een seintje, en wij snellen al naar u toe. Iemand verrassen? Wij stellen met plezier een bijzondere geschenkmand voor u samen!

Bij Van Oosterwyck Dranken komt u altijd op de eerste plaats. Bel ons, en we tonen het u